BELEGGINGSADVIES

Wij helpen ondernemers en particuliere beleggers om hun geld in de goede beleggingsfondsen en objecten (vastgoed, schepen, vliegtuigen) te investeren. Wij zijn thans het meest actief met vastgoed. Onze insteek: we kijken door de fraaie brochures heen en scheiden het kaf van het koren. En: wij adviseren alleen. Wij bevelen niets aan en verkopen al helemaal niets.

BELEGGINGSADVIES

Regelmatig vragen klanten onze mening over beleggingsfondsen die hen worden aangeboden, met name als het beleggingen in onroerend goed, schepen en vliegtuigen betreft. Daarover geven wij graag onze visie als onafhankelijk, niet bij de verkoop van het fonds betrokken partij.

onze insteek

  • hoe goed is de locatie?

  • wat zijn de belangrijkste risico’s: leegstand, verkoopbaarheid of financieringslasten?

  • in welke mate berust het rendement op hefboomwerking door de financiering?

  • is er een reële kans op waardestijging binnen de looptijd van het fonds?

  • wie is de aanbieder/beheerder en wat is zijn trackrecord?

  • zijn het prospectus en alle daarmee samenhangende documenten volledig en transparant? Een AFM goedkeuring blijkt in de praktijk geen zekerheid te geven voor begrijpelijkheid en consistentie.

  • zijn prognose, kasstroom overzicht (en eventueel jaarrekening) begrijpelijk en aannemelijk?

  • als u geen tijd heeft om het prospectus helemaal door te spitten, is het dan niet verstandig dat iemand dat voor u doet – voordat u investeert?

Wij spreken veel beleggers die inkomen uit hun vermogen willen genereren, maar de rente op spaarrekeningen te laag vinden en de  volatiliteit op de beurs weer te hoog. Beleggen in verhuurd vastgoed is dan een voor de hand liggend alternatief. DGA’s die hun pensioen in eigen beheer hebben afgekocht en zelfstandige ondernemers behoren ook tot deze groep. De vraag naar verhuurd vastgoed heeft geleid tot een groot aanbod waarvan maar een deel de moeite waard is. Wij helpen u om de valkuilen  te vermijden en de solide fondsen te identificeren.

STRATEGIE

TAX

LEGAL

INVESTERINGEN

TELEFOON MR PAUL S.A. VERBERNE

TELEFOON MR GERBEN C. HILLEBRAND

WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN

8:45 – 17:45 uur

TELEFOON MR PAUL S.A. VERBERNE

TELEFOON MR GERBEN C. HILLEBRAND

WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN

8:30 – 17:00 uur

CONTACT

Heeft u vragen waarover u met ons van gedachten wilt wisselen, zonder enige verplichting? Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.