WIE WIJ ZIJN

Goed professioneel advies!

MEER DAN 35 JAAR ERVARING

Wij bieden vakkundigheid, betrouwbaarheid, onafhankelijkheid en integriteit. Samengevat: goed professioneel advies!

Mr Paul S.A. Verberne
Mr Paul S.A. Verberne
Mr Gerben C. Hillebrand
Mr Gerben C. Hillebrand

Mr Paul Verberne

Paul is belastingadviseur en studeerde fiscaal recht in Leiden. Aansluitend heeft hij de opleiding tot Inspecteur van ‘s Rijks belastingen gevolgd aan het Opleidingsinstituut Financiën in Den Haag en was werkzaam op de sectie vennootschapsbelasting. Uit interesse voor het vakgebied en behoefte vanuit de praktijk heeft hij nog de studie kostprijsverhogende belastingen (BTW), ook aan de Universiteit Leiden gevolgd. Paul is een groot aantal jaren actief als belastingadviseur en werkt voor in hoofdzaak voor ondernemers (directeur-grootaandeelhouders) en verder voor advocaten en accountants.

Mr Gerben Hillebrand

Gerben is bedrijfsjurist en financieringsspecialist. Hij studeerde Nederlands recht in Leiden nadat hij eerst in den Haag de HEAO had gedaan. Werkte vele jaren als jurist voor ABN AMRO, in Amsterdam, Sydney en Frankfurt en daarna voor PricewaterhouseCoopers in Amsterdam, Düsseldorf en New York. Gerben ondersteunt ondernemers en lokale overheden bij hun projecten. Een deel van zijn tijd besteedt Gerben aan internationale klanten. Hij was onder andere actief voor de Europese Unie, voor Duitse fund managers en internationale banken en verzekeringsmaatschappijen. Daarnaast adviseert Gerben een aantal Duitse steden en waterschappen met betrekking tot de financiering van infrastructuur.

THREE I’s

Onze praktijk is gebouwd op het fundament van de “three I’s”

Dit is de basis waarop wij onze waarden omzetten in onze bedrijfsvoering, zodat wij voor u op een eerlijke manier waarde kunnen toevoegen.

Intelligence

Wij streven naar intelligente oplossing die op maat gesneden en in de praktijk omzetbaar is.

Integrity

Wij zijn er trots op onze praktijk op basis van eerlijkheid te voeren. Wij geven eerlijk advies, ook als u dat mogelijk niet wilt horen. U heeft meer aan een meedenker dan een ja-knikker.

Independence

Wij verlenen uitsluitend adviesdiensten en zijn zelf eigenaar van onze praktijk. Wij hoeven u dus niets te verkopen en geven u eerlijk advies met focus op uw succes

TELEFOON MR PAUL S.A. VERBERNE

TELEFOON MR GERBEN C. HILLEBRAND

TELEFOON MR PAUL S.A. VERBERNE

TELEFOON MR GERBEN C. HILLEBRAND

ONZE KANTOORTIJDEN ZIJN

8:45 – 17:45 uur

CONTACT

Heeft u vragen waarover u met ons van gedachten wilt wisselen, zonder enige verplichting? Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.