MR PAUL S.A. VERBERNE

Goed professioneel advies!

Mr Paul S.A. Verberne
Mr Paul S.A. Verberne

Paul is in Leiden afgestudeerd als fiscaal jurist. Hierna is hij de opleiding tot inspecteur van ’s Rijks belastingen gevolgd aan het Opleidingsinstituut Financiën. Hij was een aantal jaren werkzaam als inspecteur vennootschapsbelasting. Na zijn vertrek bij de belastingdienst heeft hij de studie kostprijsverhogende belastingen gevolgd.

Sinds de overstap naar de fiscale adviespraktijk bestaan zijn dagelijkse werkzaamheden uit vraagstukken op het gebied van vennootschaps- en inkomstenbelasting en ook de omzetbelasting (BTW). Paul werkt in hoofdzaak voor directeur groot aandeelhouders die veelal internationaal actief zijn. Verder behoren BTW vrijgestelde instellingen tot zijn klanten.

Investeringsprognoses en financieringsvraagstukken maken eveneens deel uit van zijn reguliere werkzaamheden. Paul is enkele jaren bestuurder van een investeringsfonds geweest. Voor deze activiteiten is een AFM vergunning verleend en is hij getoetst als bestuurder.

Paul volgt met grote interesse het dagelijks nieuws en heeft een bijzondere belangstelling voor ontwikkelingen in Duitsland.

CONTACT

Heeft u vragen waarover u met ons van gedachten wilt wisselen, zonder enige verplichting? Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.